peko objavljeno: 23. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 23. ožujak 2012. Kupila sam cipele, u dućanu probala i sve ok. nosila ih jedan dan, ubile me. prodavačica odbija uvažiti reklamaciju jer su nošene. imam li kakva prava? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sayonara odgovoreno: 24. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2012. nažalost ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
peko odgovoreno: 24. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2012. ne pomaže ni zakon o zaštiti potrošača? ili neki drugi? jer nedostatak" cipela nisam ni mogla vidjeti u dućanu? užasno žuljaju na stopalima,kao da hodam po trnju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
telegram12 odgovoreno: 12. lipanj 2012. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2012. Možda da nevedeš da ih nisi nosila, da su bile poklon ali da se onome kome su namjenjene ne svđaju, pa bi ih zamjenila i uzela neke druge sebi. Tako nekako. Ovo gore što ti navodiš ti niko neće prihvatit kao argument... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. lipanj 2012. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2012. Ako potrošač želi zamijeniti ispravnu i neupotrebljavanu robu kupljenu u toj prodavaonici drugom robom, trgovac može a ne mora udovoljiti tom zahtjevu i to se smatra tek dobrim poslovnim običajem. Upotrebljavanu robu kao što su cipele naravno da ne mora zamijeniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.