Jump to content

Upisivanje radnog staza u radnu knjizicu


marijana023

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Zapocetak, neznam jesam li ovo stavila na dobro mjesto, iako se (ne)radi o otkazu nisam znala da li staviti ovdje ili pod ostala pravna pitanja....

 

Naime, dajem otkaz u tvrtki gdje trenutno radim (sporazumni raskid ugovora o radu) jer idem raditi u drugu tvrtku i sef mi mora u radnu knjizicu upisati ovo sto sam dosada radila kod njega, no on kaze da on nezna sto upisati gdje?! Ja sam gledala u radnu knjizicu i moje pitanje je sljedece:

Ako on u prvo odnosno drugo polje "Naziv i sjediste poslodavca odnosno osnova osiguranja" napisa ta i ta tvrtka d.O.o. (ili stavi pecat), a u zadnje polje takoder stavi pecat (slika u privitku).. gdje on pise sto sam ja radila kod njega, tj. zanimanje?! Ja kasnije mogu reci drugim poslodavcima da sam u prvoj tvrtki bila direktorica i ako mi ne pitaju Ugovor o radu nemogu reci da to nisam bila posto u radnoj knjizici nigdje ne pise zanimanje u tvrtki, samo naziv poslodavca?!

Molim Vas da mi Vi koji vec imate radno iskustvo to pojasnite, kako Vam pise u radnoj knizici, gdje i sto?

 

Hvala!

 

Marijana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pod nazivom poslodavca odnosno osnova osiguranja rukom se ispiše firma u kojoj si radila, zatim slijedeća rubrika početak rada datum i završetak rada, izračuna se koliko si radila i točno se upiše godina, mjeseci i koliko dana na kraju se stavi pečat i potpis odgovorne osobe, u radnoj knjizi na početku ti piše tvoje zanimanje, a na kojem radnom mjestu si radila prilažeš tako i onako u svom životopisu.Mislim da ti nije bitno na kojoj si poziciji bila već znanje i iskustvo, tako da lažima nećeš ništa postići.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija