Jump to content

korekcija bonusa osiguranja


tomex_kc

Preporučene objave

Pozdrav poštovani forumaši!

 

Dobio sam opomenu od osiguravajuće kuće da sam dužen podmiriti dugovanje od 800-tinjak kunića te me radoznalost odvela u istu tu kuću sa preko nekoliko upitnika nad glavom!

Saznah od fine gospođe da se radi o dugovanju po polici osiguranja auta iz 2009. godine.

Ponovno radoznao odem u banku i dobijem ispis uplata čekova za istu policu te primjetim da je plaćena u potpunosti skladno sa cijenom potpisom i žigom na polici.

Ponovno dođem do fine gospođe sa svojim dokazom o plaćanju, a ona nakon nekoliko klikova odgovori da je riječ o korekciji bonusa na policu, iz 2009. godine!

Daljim ispitivanjem fine gospođe doznam da se radi o smanjivanju mog bonusa 2 puta i to radi prometne u 2006. godini i jedne u 2008. godini, naravno ne poričem postojanost istih.

Osigranje platim koliko mi naplate i nisam bio svjestan da moram nalasiti referentu postojanost nezgoda misleći da pošto sam korisnik iste kuće godinama oni to znaju... Sudeći po opomeni i uplatnici koja je stigla 2012 godine, nisu znali...

 

Moje je pitanje dal sam ja kriv za to što oni nisu znali i dužan sam platiti iznos ili je to njihova interna stvar koju pokušavaju naplatiti meni!

 

Hvala na odgovorima i pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija