Jump to content

Ostavljanje djeteta bez nadzora


carpet

Preporučene objave

Pozdrav, zanima me smije li se po zakonu ostaviti 16-godišnje dijete samo na 2-3 dana? Našao sam samo čl. 94 (2) obiteljskog zakona koji kazuje kako se ne smije ostaviti predškolsku djecu bez nadzora.

 

Predskolsko dete.Ne dete koje ide u srednju skolu..Ako je dete zdravo i sposobno zasto da ne.Ne treba od njega praviti debila pa ceo zivot da vuce majku za suknju :D A to obicno rade sa sinovima pa posle kad se ozene cujes komentar jao moja mate' kuha onako ne ovako pa moja mate' ovo ovako, moja mate' ono onako.Onda ga lepo zena posalje toj idealnoj materi a on onda muci muku jer ne vidja svoje dete itd itd kapiras? :D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eh ta rupa ce nam doci glave isto kao i ono pa otac je po presudi dobio da tad i tad moze da uzima dete a ako ne dodje po dete nema veze koga briga vi sedite i cekajte organizujte zivot prema doticnom jer boze moj moze se pojavit na taj dan jeli taaaaakoooo? :D E pa cvrc nece da moze a rekla kazala ne pali na sudu daj dokaz il batali tuzbu odma'. :D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

No niste jedini, i kod mne je tako, ona ima pravo viđat dijete i kao sto ste sami rekli nikad neznam dali ce doč ili ne no dijete mora bit spremno u toliko sati ako se majka koim slučajem pojavi, no ako nije spremno a ona dođe odma sutridan dobivam poziv iz cintra. tako da smo svi mi u sličnim situacijama. No najviše pate naša dijeca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Hvala na pomoći, brinuo sam se da npr. spomenuto dijete bude kod kuće recimo tjedan dana samo i pukne cijev ili tome slično, dođe predstavnik stanara i tužaka, pa da ne bi roditelji odgovarali radi nemara budući da je dijete ostavljeno samo, a nije punoljetno. Je li ovo moguć scenarij?

uređeno: od carpet
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija