Jump to content

ulaganje novaca


goodman

Preporučene objave

Molim malu pomoč...malo je smiješno i ipao sam glupan, znam, al obično tako rade svi koji se zavole i imaju curu i nešto hoče ostvarit...al da vas pitam dobre ljude :) uložio malo svojih novaca u kuču od cure ona ništa jer nije imala baš, zajedno smo uređivali i uz pomoč prijatelja koji su nam pomogli da si sredimo kuču...jedan prijatelj je svaki dan radio samnom tamo...ja ulagao samo svoje novce to znaju prijatelji kad su me vidli da plačam sve na blagajni, al spremao sve račune za kupaonske i kuhinjske pločice i ostalo šta sam kupio, za svaki slučaj da se raziđemo, nije neka cifra prevelika al dobro bi došli...razišli se mi al neče na lijepi način na dogovor vratit bar nešto, ja je ne isiljujem niti prijetim, samo sam rekao na poruke da vrati i cifru napisao...čak me i izvrijeđala na poruke, jer sam puno radio i susjedi me nahvalili kako sam vrijedan itd...al sama se osramotila pred susjedima nažalost i niko je baš ne voli sada pa je jadna...

 

zanima me jel moguča TUŽBA da mi to vrati, uz svijedoke i račune sa datumom kad smo radili sve...računi koji se naravno poklapaju sa pločicama itd..priložene na sudu, čak imam i slike kako je izgledala prije kuča iznutra a kako sada..a da ne pričam o porukama na mob. koje mi je slala u vezi ulaganja kako če meni ona to vratit šta je dužna i da cifru napišem...al ništa... i vrijeđanja još pogrdnih što nebi nikome ja rekao...imam i karticu na svoje ime kad sam plačao i kupovao u Baumaxu sve to..

 

unaprijed se zahvaljujem...nije meni baš za novce, nego me izvrijeđala što sam radio kao budala!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija