Jump to content

interna ovrha privredne banke


carmenelectra

Preporučene objave

Molim savjet! Privredna banka kod koje imam nenamjenski kredit interno je blokirala moj tekući račun te uzela zaštičena primanja koja sam primila HZZ-a kao privremeno nezaposlena.Znači nisu poslali ovrhu na Finu već su samo interno blokirali i uzeli ta sredstva. Kako mogu vratiti ta primanja ( 1.570 kn) jer to su mi momentalno jedina primanja.Službenica u banci mi je rekla da ta primanja neću moći vratiti.:place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Moj savjet, traži papir, na kojem će ti napisati zašto i kako su to napravili. Vjerojatno će nešto pokušati mrljaviti, onda službeni upit u stilu..." Slijedom nedavnog blokiranja sredstava na mom računu s Vaše strane, molim da mi predočite temeljem kojih normativa ste proveli tu radnju. Molim točnu referencu na eventualne odredbe Ugovora o tekućem računu (ili kako ti se već zove ugovor), odnosno na zakonske odredbe kojima bi bila regulirana takva radnja." Na to moraju odgovorit.

Nisam pravnik, ali 99% da to ne smiju napravit

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija