Jump to content

Prijevremeni raskid ugovora koji to zapravo nije


Hermitus

Preporučene objave

Pozdrav svima,

 

Ako može mala pomoć oko sljedećega, naime,

izložiti ću u kratko, stvar je sljedeća;

 

Imam ugovor sa Tele2 operaterom koji sam potpisao na dvije godine. Dakle jasno je sve.

Pročitao sam ugovor, stavke, prava, obveze i potpisao, u redu.

 

Nakon mjesec dana dobivam od njih SMS poruku a potom i račun i uplatnice na kućnu adresu da sam im dužan taj i taj iznos, jer sam zatražio prijevremeni raskid ugovora.

 

Dakle totalni nonsense, nikakav raskid ugovora ja zatražio nisam, niti sam isti ili takav ili neki drugi potpisao, niti išta slično.

 

Pojma nemam zašto me terete za taj veliki novčani iznos koji bih ja tobože njima trebao platiti za prijevremeni raskid ugovora, koji nisam nikada tražio.

 

Napominjem da sam sve svoje mjesečne oveze prema njima uredno i na vrijeme podmirivao, do sada sam im imao dvije i one su uredno podmirene na vrijeme tj. odmah.

 

Dakle iziritiran sam, ljut, i koliko shvaćam ovu pravnu stvar jer pravnik nisam već diplomirani ekonomist, mene se ovdje pokušava prevariti od strane Tele2 operatera, izmanipulirati, namagarčiti, neznam, dovesti u zabludu, prevariti da raskinem ugovor čiji sam prekid tobože ja zatražio, a za što nema nikakvog materijalnog ili bilo kakvog drugog pisanog traga jer ponavanjam, ja to zatražio nikada nisam niti sam ikada takvo što potpisao, dakle nikakav prijevremeni raskid ugovora ja nikada nisam tražio od njih.

 

Cijenio bih Vaš savijet, raspravljati sa njima neću, objašnjavati se njima neću, i budalu od sebe raditi neću na način da ja sada njih zovem i sa nekim studentom/icom, na službi za informacije ja njima ukazujem zašto oni od mene pokušavaju raditi budalu.

 

Zanima me da li ovdje ima osnove za podizanje tužbe, dakako netko od Vas je dobrodošao da me zastupa ukoliko smatrate da ima elemenata po kojima bi se tu nešto dalo napraviti i ovakav bezobrazluk, budalaštinu i neprofesionalizam od strane Tele2 operatera prekinuti.

 

Ja ću svakako poslati preporučeno pismo u kojem bih se žalio na tu glupost koja je potpuno neutemeljena, ili bi zapravo bilo bolje da to dam odvjetniku (dakle nekome od Vas), pa da se to sudski riješi?

 

Zahvaljujem i želim ugodan dan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija