Jump to content

vanbračna zajednica, bračna stečevina-ročište


zmodri11

Preporučene objave

U ponedjeljak imam ročište pa molim nekog da me malo uputi? Utvrđivanje vanbračne zajednice i bračne stečevine vodi se usporedno na istom ročištu. Budući da smo mi muškarci tu uvjek zakinuti u odnosu na žene bez obzira na materijalne dokaze predpostavljam da če sve ići na moju štetu. Ročišta su mi jako skupa jer su napumpali vrijednost na 1500 000 kn. E ovoko mogu li ja prvo zatražit da se odredi osobna i stečena imovina a tek onda da se dokazuje vanbračna zajednica? Također me zanima i ta stečena imovina da li ide pola pola ili če je vještak računati po ulaganju? Iz razloga što su moja djeca unijela svoj dio od pokojne majke, objekta i njihovu obiteljsku mirovinu a također i hipoteku su imali na svom dijelu radi kredita što je czz odobrio. Ta osoba koja sad želi njihovu imovinu je jednom prilikom posudila nešto novca ali sam joj morao vratit uz kamate za što posjedujem uplatnice. sada tvrdi da ne zna zašto sam joj vratio više?

Moja odvjetnica mi kaže da ne mogu tražit da se prvo utvrdi osobna i stečena imovina? Da li je to istina ili mi laže iz razloga što i njoj odgovara radi cijene izlaska na ročište? Ako mogu na što da se pozovem? Zakon,član, stav?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija