Jump to content

Kazna za dolazak pauka


fazer

Preporučene objave

Ovako, stao sam kod autobusnog kolodvora (mislim da su ono prije taxista mjesta za invalide),otisao do autobusnog,odma izlazim i vidim pauk svjetli kod auta.Zatrcim se do auta.Jedan sjedi u kamionu a drugi hoda sa foticem oko auta koji je bio ispred moga.Sjedam u auto i odlazim.Eto sad nekih preko mjesec dana stize kazna.Pise da mi hoce naplatiti 250kn za dolazak pauka.Dali ja mogu traziti od suda da trazi od zagrebparkinga dokument gdje pise kada je to prijavljen moj prekrsaj pa su oni morali izac na teren,jer ocito lazu voze se okolo pa idemo dizat?

 

I jos jedna stvar dali postoji u ovom slucaju kao kod naplate parkiranja da mora proci 15min dok ti prvo vidi vozilo pa onda napise kaznu?Ima li tu sta slicno kad dode pauk do auta dali moze odma dizati dok dobije nalog ili ima neki rok?

 

Ima li zagrebparking uopce zakonsko pravo naplatiti svoj dolazak,ocito nisu jos bili dobili od policije odobrenje za dizanje auta jer bi inace dobio i tu kaznu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija