Jump to content

ovrha,blokada


koka5

Preporučene objave

poštovanje....pišem u ime prijateljice koja je na rubu živčanog sloma:(ovako stoje stvari:imala je dug prema t-comu,,,iznos glavnice iznosio je 1728,50kn,,trošak ovrhe iznosio je 837,20,, znači to iznosi 2565,70..sjeli joj ovrhom na račun,,znači blokada u fini i uzmu 3000,50 kn.to je bilo u 2 mj 2012 god......13,12.2012. god. opet blokada u fini na iznos od 2700 kn!?i opet blokada od t-coma...prijateljica ne koristi više njihove usluge ima već 2 godine....zovemo u t-com i pitamo zašto blokada..naravno tamo pojima nemaju jer ne postoji nikakkvo dugovanje,,,,,,vele da se obratimo odvjetničkom uredu zec,da kao oni vrše te njihove blokade,ovrhe isl....zovemo tamo i vele da im pošaljemo specifikaciju uplata od fine..odemo u finu,zatražimo ispis,,daju nam ga,,faksiramo u odvjetnički ured..zovemo opet u odvj.ured i pitamo dali su dobili.vele da jesu i vide da je sve podmireno još u 2 mj.....pitamo ako je podmireno zašto blokada???vele da šalju upit u t-com da vide o čemu se tu radi...da su u t-comu jako ažurni i brzi i da ćemo već sutra sve znati.to je bilo u ponedjeljak.danas je srijeda.zovemo opet u odvj.ured oni još uvijek pojima nemaju jer nisu dobili nikakav odg. od t-coma...a kao jako su brzi!..ispada da joj naplačuju dug koji su već jednom naplatili,,jer drugog dugovanja nije bilo...napominjem da nije dobila nikakvu opomenu poslije 2 mj.. ni nikakvo drugo rješenje o ovrsi,već samo odjedanput blokada u fini od strane t-coma.....kamo se obratiti,,koga pitati što dalje????jer će na račun sjesti plaća i oni će to uzeti a sve im je podmireno....molim vas odgovor,,,nekakav,,bilo kakav samo pomozite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/64315-ovrha-na-teku%C4%87em-bez-obavjesti

 

evo vam link, možda je slična situacija pa ovako postupite kako je na njemu navedeno u prvoj rečenici.

Ukoliko su se dva puta naplatili glede istog duga morate ići na protuovrhu! To traje, nećete dobiti svoj novac još mjesecima! a kad ga dobijete, vraća vam se sa kamatom!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija