Jump to content

Ne znam svoja prava


sophy

Preporučene objave

U brakorazvodnoj sam parnici,imam dvoje djece,još uvijek živimo zajedno,u kući muževih roditelja.na czss je muž dao izjavu da se slaže da su djeca samnom i da ostanem živjeti u kući,te da će on otići.problem je što on ne želi razvod i takva izjava je u biti za njega neprihvatljiva,te doma vrši pritisak na mene da odustanem od razvoda ili da se odselim i njemu ostavim djecu.iskreno,to bih i učinila da imam mogućnosti za plaćanje podstanarstva,ali nikada bez djece.zanima me koja su moja prava i prava moje djece što se tiče života u toj kući (nije legalizirana).ja nisam zainteresirana ni za imovinu ili vlasništvo,već samo za krov nad glavom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
Postovana,iz vase objave se moze zakljuciti da bi se vi razveli ali da i dalje nastaviti zivjeti u kuci koja nije vlasnistvo vaseg muza,jedino sto vam mogu reci je da pravite racun bez krcmara..Nevidim kakve veze ima vas problem sa cinjenicom da kuca nije legalizirana.

 

Upravo zato što sam svjesna da je to račun bez krčmara,naglasila sam da kuća nije legalizirana.u svemu izloženom o mojoj situaciji,ne znam i pitam s pravne strane koja su prava moja i moje djece po pitanju nastavka života u toj kući?ponovo napominjem da ne pitam za vlasništvo niti u tom smislu tražim svoje pravo,već za egzistencijalno pravo mene i moje djece da imamo gdje živjeti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija