Jump to content

"Ukidanje" Akademije lokalne demokracije tj. Priprema za polaganje DSI?


gorostas

Preporučene objave

Dakle, na stranicama Akademije lokalne demokracije se može pročitati:

 

Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 04. listopada 2012. godine usvojila Uredbu o izmjeni Uredbe o osnivanju Državne škole za javnu upravu (NN, br. 112/12).

 

Uredba je stupila na snagu 19. listopada 2012. godine i tada prestaje važiti Uredba o osnivanju Akademije lokalne demokracije te ujedno prestaje mandat tijelima i članovima tijela Akademije lokalne demokracije.

 

Stupanjem na snagu ove Uredbe Državna škola za javnu upravu preuzima poslove, prava i obveze Akademije lokalne demokracije.

29.10.2012

 

Naime, postupak za polaganje DSI je bio godinama isti.

Prije samog polaganja ispita, ideš na pripreme koje organizira Ministarstvo uprave. Te pripreme su se organizirale svakih mjesec dana, sa unaprijed uređenim rasporedom.

I tome je dakle sada došao kraj!

 

Na stranicam Državne škole za javnu upravu nema nikakvih podataka o održavanju priprema za DSI.

U neformalnom razgovoru kojeg sam vodio sa službenikom novoosnovane Državne škole za javnu upravu rečeno mi je da če se iduče pripreme "možda" održati sredinom 3. mjeseca.

Pitanje je sad, sta je s nama koji bi najkasnije do 4. mjeseca trebali položit DSI?!

Koliko su te pripreme stvarno bitne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav,

nažalost i ja sam razočarana time što se je ta akademija lok.demokracije ukinula i sada je to preuzela ta državna škola za javnu upravu. eto i ja bi trebala uskoro na polaganje ispita(do 01.04.sam zaposlena) i ja sam im jučer popodne poslala mail sam pitanjem.ali ako će to po tvojim saznanjima biti možda u 3 mj. onda se nemam što nadati. žalosno je da su sada svi koji moraju ove godine polagati DSI zakinuti za to malo informacija koje bi im itekako bile korisne. eto ja ću pričekati da vidim što će mi odgovoriti na mail. ja se toplo nadam da će se nekako naći rješenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

pa koliko sam kolegicu razumijela ne da joj se ići zbog troškova(autobus.karte+troškovi hrane)a kolega -njemu se ne da u Zagreb ići jer on ima neke svoje metode učenja. ja ne mogu nekoga prisiliti da ide ako mu je to dodatni trošak. ali ja idem jer želim znati kao za opći dio tako i za posebni dio. samo neću prespavati noć nego ću se kad seminar završi rezervirat kartu i doma. najisplativija mi je ta opcija.. s obzirom da ne vozim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija