bpub objavljeno: 15. siječanj 2013. objavljeno: 15. siječanj 2013. Zavod za izgradnju grada donosi Zaključak Postupak se obustavlja ,Obrazloženje Zavod za izgradnju odustao je od svog prijedloga br. 11 od 13.07.1978 za uzimanje zemljišta iz posijeda iz razloga što nije izrađen parcelacioni elaborat.Stoga je postupak valjalo obustaviti.Uputa o pravnom sredstvu ;Protiv ovog zaključka može se izjaviti žalba Gradskom sekretarijatu za prostorno uređenje i komunalne poslove Grada Zagreba u roku 15 dana od dana dostave ovog rješenja .Žalba se predaje neposredno ili šalje poštom ovom sekretarijatu. Napomena ja imam kopiju a spis je izgubljen. Pitanje kako dobiti na to rješenje klauzulu pravomoćnosti? Hvala na odgovoru. Citiraj
ana888 odgovoreno: 15. siječanj 2013. odgovoreno: 15. siječanj 2013. imala sam sličan problem pa sam s kopijom otišla u vijećnicu (Trg Stjepana Radića 1) (čim se uđe ide se desno na mali šalter). Tamo sam zatražila da mi lupe žig pravomoćnost na moju kopiju. Čekala sam mislim tri dana i platila sam cca 50 kn Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.