Jump to content

Suglasnost u pomoć?? Hitno molim pomoć bojim se za moju kuću zgog gradnje susjeda


tglu

Preporučene objave

Molim Vas da mi date svjet. Vlasnik sam kuće koja je poluugrađena sa susjedovom kučom(dvojni objekat). Kuće su građene početkom 1960.g., Sujed koji je kupio kuću, kako sam danas saznala uvidom u projekt, adaptirati, dograditi, izmjeniti i prenemjeniti iz stambenoga u stambeno poslovni objekat. Kako je ta kuča u takvome stanju da će je sigurno rušiti, bojim se za statiku moje kuće, jer ni moja kuća nije u najnovijem izdanju.

Negdje sam čula da je njemu potrebn pojekat za rušenje, što nigdje u pojektu nije navedeno niti mi je dan takav na uvid, a isti ne predviđa ni zaštitu moje kuće od evetualnih utjecaja tokom izgradnje.

 

Koja su moja prava i dali ima smisla osporavati gradnju jer planiraju graditi sportsku dvoranu za borilačke sportove u sklopu objekta, sunce mi ide pa, pa, da vam ne govorim da će me za sjeverne strane u potpunosti zatvoriti. Ja bi stan:baba:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Morate ići tužbu za ostvarenje prava negativne stvarne služnosti. Tužbom tražite od susjeda da se suzdrži od radnji koje vama mogu štetiti. U konkretnom slučaju da ne smije ništa mijenjati jer postoji opasnost za vašu kuću.

Angažirajte odvjetnika koji se bavi takvim parnicama i da što prije zatraži privremenu mjeru da ne smije ništa raditi dok sud ne donese pravomoćnu odluku. Drugačije neće ići.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija