Jump to content

Prodaja i nužni dio


Ivy Nefertiti

Preporučene objave

Nasljednik sam pola bakinog djela-oporučno mi je ostavila sve kao jedinom nasljedniku. Na oporuci mi je majka (preudana s djetetom iz tog drugog braka) tražila nužni dio, jer je to bila njena majka. Priznao sam joj njen nužni dio i prepolovljeno mi je nasljestvo. Dakle od svega sada sam ja vlasnik 1/4. Moja majka svega ostalog.

U zadnje vrijeme stalno potencira da kuću zajedno sa cijelim imanjem prodamo. Dosta mi je ljudi reklo da kod prodaje kuće ona gubi nužni dio, te da bi ja ostvario dobit kompletnog svog dijela. Mene zanima istinitost u tome svemu. Dali je istina da se nužni dio gubi u prodaji i da bi ja dobio u tom slučaju pola novaca-ako se ipak odlučim na prodaju.

Ona je prije bakine smrti bila vlasnik polovice-ništa nije podjeljeno-niti su se ona i baka mogle dogovorit oko podjele, niti se nas dvoje sada možemo dogovoriti. Molim Vas pravnu pomoć i nadam se skorom odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija