Jump to content

zivotna osiguranja i tekuci racun u banci


tony2802

Preporučene objave

vecer ljudi...trebao bih savjet...radi se o sljedecem...kako mi je otac umro a primao je placu na zagrebackoj banci,i sad kako je umro firma u kojoj je radio..imala je ugovoreno zivotno osiguranje u Alianza[radi se cirha oko 10 000 kuna]e i sad nastaje problem..u alianza su trazili racun na kojem mogu uplatiti i dali smo njegov jer majka ima punomoc,e sad sluzbenica u banci je kazala posto je on umro da ce se blokirat ti racun i kada se napravi novi da ce stoga ocevog racuna na kojem je primao placu brebaciti te novce na ovi novi....e sad u banci govore da su ti novci na nepostojecem racunu i da ih nemogu uplatit na novi i da ce bit vraceni osiguranju..a ovi u osiguranju govore da od tih novaca nema vise nista......ako ko zna i ako je tko imao iskustva s time neka mi kaze sta da radim......unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

banka nebi smjela zatvoriti račun.

zatvoriti račun je moguče sa zahtjevom vlasnika računa,nasljednika ili ako je račun više godina neaktivan (stvaraju se samo troškovi).

nakon ostavinske rasprave banka nasljednicima podjeli novac sa računa ostaviteljka prema rješenju sa ostavinske rasprave.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija