Jump to content

Povrat ulaganih sredstva


omis25

Preporučene objave

Poštovanje

Situacija je ovako moj pokojni otac je uložio veliki novac da popravi kuču koja je bila u vlasništvu njegove majke i nakon njene smrti bila je diobe, kuča je podjelena na 3 djela otac je dobio prizemlje, sestra 1 kat i drugi brat najgornji kat i na sudu piše da se naš otac mora isplatit i da mi smo posjednici dok se ne isplatimo. U toj kuči samo smo mi živjeli brat i sestra od oca su se odavna odselili prije nego što smo ja i sestra bili rođeni. Nakon 14 godina od ostavinske rasprave mi smo napustili tu kuču i otišli na drugo mjesto ali mi smo kada smo imali odmor vračali tamo. I jedne godine mi dođemo tamo i iznaneđenje nas čeka očev brat iz 2 kat je izbacija naše stvari i stavio na prvi kat i zabranio ulaz na njegov kat. I otada mi više nismo dolazili tamo moj otac je u međuvremenu umra želio bih da znadem jeli sam ja kao nasljednik mog oca imam kakvu mogučnost da ja tražim plombu na vratima tako da on nemore koristit dok on nevrati novac što je moj pokojni otac uložio. Sa sestrom od oca mi smo u dobrom odnosu i ona nije nikada platila oca jeli nije nikada bila u mogučnosti ali brat oca se oženio i ima kuču drugu ali nije na njegovom imenom. Ja sam čitao za ovrhe ali to je sve preko mog znanja moja sestra govori da zaboravim jeli to je prošlo puno godina i da če nas odvjetnik obečat puno a nepravit ništa tako da bih volio znat jeli ima neke mogučnosti sa odvjetnikom da se vrati novac ili da zaboravim i uživam šta imamo. Ja bih volio da zaboravim ali nevolim da me netko pravi budalom i smije se kako je pametan a u mojim očima čisti lopov.

 

Puno Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno Hvala,

To znači da je zastara bila dok smo mi još živjeli u tu kuča. Ovdje izgleda da zakon štiti lupove moja teta baren ima poštenje i do dan danas daje na raspolaganje njen dio a vi govorite po zakon on to nije dužno. Rekla mi je sestra da zaboravim nemam vremena ni novca da se borim po sudovima. Nemogu se ljutit to je triba otac da vodi računa od ovome. Samo mogu kazat da je dobro pametan on ili njegov savjetnik kada je zna kada če provalit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija