Jump to content

Zabrana prolaska za sve osim Taxi, bus i dostave, kazna i potraga za žalbom


markec1989

Preporučene objave

Ulg. jučer navečer vozim se Savskom cestom u Zagrebu prema jugu i nastavljam uredno ravno na zadnjem semaforu prije Baschiere, na okretište, da bi neš pojeo. Vidim muriju al se ne obazirem jer uvijek tu idem,(idu fala bogu svi) pale se rotirke, ja stajem.

 

On -"Dobro večer, dal vi znate šta ste sad napravili?"

Ja - Pa neznam. U čemu je problem?

On- Da li znate da ste tamo imali znak da se prema okretištu mogu kretat samo taksiji, dostava i busevi?

Ja - Prva vijest, nikad nisam ni primjetio znak (kaj je najgora stvar nikad taj znak nisam ni vidio, a bogme pratim dobro inače)

On - Je da, (trazi vozacku i prometnu i ode u drugi auto provjeru radit) ali ne smijete ovdje,

 

Ode frajer provjerit,Vraća se ozarenog lica jer zna da će pisat, na što se ja počnem branit da svi tu prolaze stalno, dođu na okretište, stanu nasred pune trake na sredinu, da nemogu proć ni tramvaji ni autobusi, nakon prehrane polukružni okret i ajbok, il oni hrabriji unatoč znaku koji se ekšuli vidi idu kroz podvožnjak od mosta, pa ih tamo ispod mosta dočekaju.

On meni veli da on zna kak je to, sim tam, da mi sad mora pisat jer je išo provjerit, ja ga moljakam da mi piše bilo šta al frajer ne odustaje. Kaže moram pisat, vidio sam imate neku evidenciju već, opomenu nemogu pisat, al se možete žalit kao na to. Ak platite odma kazna 500 kn, ak ne onda 600 kn (ma nemoj me jebat, kao sudski troškovi 100 kuna il kakvi već troškovi) I uz to navede da su od nedavno stavili kamere i da mora pisat kaznu

 

Frajer još napomene(mlađi lik) kao da mi je ok žalit se jer "on inače zbog takvih sitnica ne dolazi na žalbene postupke", pa mi je to kao ok opcija.

 

Uglavnom potpiso sam i nastavio gledat kako i dalje aute zaustavlja zbog istog razloga.

 

E sad, šta činit,radit. Pitanje dal će žalba proć, na šta se žalit osim šta sam još uvijek student , dal probat sa slabom vidljivošću znaka, jer na izvlačenje da mi je prvi prekršaj i da nisam kažnjavan ne ide jer sam imo veliko s....anje prije 2 godine u prometu.

 

I dal ima kakve veze da se pravdam na to da je lik (sad sam pročito) napiso da sam "upravljao osobnim vozilom krećući se Savskim mostom gdje je prema znaku dozvoljeno kretanje samo za blalbabla vozila" - znači Savskim mostom??? a na karti gugla još uvijek se to okretište, taj mali nastavak poslje semafora naziva Savska cesta. Ili da probam da sam išao kod prijatelja koji tamo ima adresu, ali do koje se ne dolazi tom zabranjenom cestom nego jednim makadamom pored (ali piše adresa Savska cesta)

 

Molim pomoć! Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija