Jump to content

pojas i jedno pregoreno svjetlo


Lurdi

Preporučene objave

Pozdrav,

Ovako, policijski službenik me je zaustavio oko pola 11 prijepodne zato što je uočio da mi ne radi prednje desno kratko svjetlo (dvije pozicije i lijevo kratko su bili ispravni). Kada sam stao pokušao sam mu objasnit da je svjetlo pregorilo nedavno jer je večer prije svjetlilo, ali njega to nije zanimalo. Također kad sam stao, policajac je primjetio i da nisam vezan. Dobio sam kaznu za svjetlo 700, a za pojas 500 kn+ 100 za troškove postupka (dakle ukupno 1300kn). Zanima me mogu li se žaliti na oba prekršaja i ukoliko je moguće da mi ukratko objasnite što bi u toj žalbi trebao napisati?

Puno Vam hvala unaprijed,

S poštovanjem,

Igor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zanima me mogu li se žaliti na oba prekršaja i ukoliko je moguće da mi ukratko objasnite što bi u toj žalbi trebao napisati?

Možeš se žalit da nisi učinio ni jedan prekršaj ili tražiš smanjenje kazne zbog dosadašnje neosuđivanosti,slabe materijalne situacije.Bitan je broj prekršajnog naloga i određeno vrijeme za žalbu.Možeš pisat samo da se žališ na cijeli nalog (kratko) ili da opišeš cijelu situaciju uz traženje manje kazne i razlog zašto tražiš.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok, hvala lijepo. Još samo jedna stvar, kako bi se bilo najbolje žalit za to svjetlo? Napisat da je svjetlo radilo, tj. da je policajac krivo vidio ili jednostavno napisat istinu da je svjetlo u vožnji nedavno izgorilo? A za pojas ću tražit opomenu pošto u zadnjih godinu dana nisam bio kažnjavan pa kud puklo...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija