lorena rubi objavljeno: 1. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 1. ožujak 2013. molim vas par odgovora..imam reg. opg sa prepelicjim jajima .....stavila bi ih u prodaju u manje trgovine.,nisam u sustavu pdv-a ,racune izdajem samo paragon bloku,imam racun u banci ,vet.provjeru jaja...mozete li mi reci sto bi mi bilo potrebno da mogu ponuditi trgovinama moj proizvod ...mogu li uopce trgovine kupiti od mene proizvod u danasnjoj situaciji sa fiskalnim kasama...dali mi treba jos nesto osim ovoga sto imam i naravno bar kod na proizvodu .......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lorena rubi odgovoreno: 2. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2013. molim vas par odgovora..imam reg. opg sa prepelicjim jajima .....stavila bi ih u prodaju u manje trgovine.,nisam u sustavu pdv-a ,racune izdajem samo paragon bloku,imam racun u banci ,vet.provjeru jaja...mozete li mi reci sto bi mi bilo potrebno da mogu ponuditi trgovinama moj proizvod ...mogu li uopce trgovine kupiti od mene proizvod u danasnjoj situaciji sa fiskalnim kasama...dali mi treba jos nesto osim ovoga sto imam i naravno bar kod na proizvodu .......... kad ce bilo koji odgovor ... :) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lorena rubi odgovoreno: 5. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2013. zar nitko nista nezna ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lorena rubi odgovoreno: 7. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2013. nista ......hmmmmmmmmmmmmmm:bjezi: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.