Jump to content

Moje dijete nemoze da koristi mob dio kuce


Dzansell

Preporučene objave

Molim vas pomozite mi neznam sta da radim? Poslije oceve smrti ja sam ostala s mamom i bratom u kuci s tim da ja imam dijete iz prvog braka. On se tu fakticki othranio od svoje 5 god je u toj kuci sve te godine (15god) ja sam radila i ulagala u kucu mama je imala malu penziju tako da aam je izdrzavala u medjuvremenu se brat ozenio i odjelio u gornji sprat a ja sam s mamom i djetom ostala dole kad je bila podjela ja sam se prihvatila svog dijela i mama mi dala svoj brat je uzeo svoj i sestra jedna mu dala svoj a druga sestra svoj dio dala mami. Tako da ja i brat imamo po 2 dijela a mama 1 dio. kad smo sredjivale kupatilo mama je digla kredit a ja sam nas izdrzavala tak da smo ga skupa sredile. Sad se ona udala ali opet diriguje u kuci radi tog svog jednog dijela a i ja se udala tako da je moje dijete ostalo u donjem spratu. on se sad ozenio ali koj brat gleda na sve nacine da ga istjera ko fol to je njegova ocevina a o je tu uljez i dole imaju 3 sobe on mu dao 1 sobu i to da sebi pravi ulaz. mama se pokajala sto mi je dala dio pa dijete provocira nemogu vise da to gledam. Interesuje me koliko mene tu sleduje soba i kako se dijeli kuca po kvadraturi ili sobama, brat gore ima 3 sobe i veliki hodnik ko soba a dole je isto 3 sobe kupatilo,spajz hodnik i veranda. zajedno se koristi kupatolo. imajul oni pravo da ga istjeraju ipak to je moje? sta ja mogu tu uradit? Unaprijed hvala!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovana,ocigledno je da tu nece biti nikad mira.Po meni je najbolje da razvrgnete suvlasnistvo,o cemu mozete dosta toga pronaci na forumu.

Zahvaljujem na brzom odgovoru!! Sve bi to bilo lakse da to moje dijete ima gdje otic ali nema, otac se nikad nije brinuo za njega sama sam ga odhranila. Kontala sam da izvedem geometra da izmjeri cije je sta ne vjerujem da sam spala na sobu a isto imamo po 2 dijela jos sam ja ulagala a on ni uticnicu nije kupio. Neznam nemogu bit pametna nikako. Sve se svodi na to bez obzira sto nam je pripalo isto , ono treba pod starinski sin ostat u kuci i njegovo je a ja sam uljez svejedno sto smo istog oca djeca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija