Jump to content

Ovrha zbog ne plaćanja rata od strane poslodavca


MAXtv

Preporučene objave

Neki dan mi je došla ovrha na vrata jer "nisam" otplaćivao rate kredita. ...radio sam kod privatnika 5,5 godina. Prije 3,5 godine sam podigao kredit i automatizmom mi je išla administrativna zabrana na plaću. Svaki mjesec sam dobijao platnu listu na kojoj je uredno prikazan odbitak za kredit. (575kn). Kasnije sam na svoje veliko oduševljenje doznao da rate uopće nisu uplaćivane. Naravno, meni je plaća koja je na ruke isplačivana djelomično, kako je kad imao u džepu, bila umanjena za ratu kredita. (i više, al...) Poslodavac me uvjeravao da on to drži pod kontrolom. Imam sve isplatne liste kojima mogu ovo gore navedeno dokazati. U banci na usmenom ragovoru su mi uglavnom klimali ramenima i govorili nek ide uplata kakva-takva, pa tužbe neće biti. U međuvremenu sam prestao raditi (prije 8mj.) i završio na burzi. Oko nove godine su mi iz banke poslali obavijest da se javim i da utvrdimo dug. Kad sam došao u banku, službenica na šalteru mi je dala stanje iznosa nedozvoljenog minusa, ali mi ukupni dug NIJE ZNALA REĆI. Molio sam ju da mi objasni kako da ja znam koliki je dug, kad ona ne zna? Rekla je da će mi banka poslati obavjest. Poslala mi je ovrhu.

 

 

 

Kome da se obratim za pomoć? Što da radim? Novaca za odvjetnike nemam. I žena i ja smo u godinu dana završili na burzi, a imamo troje djece. :bang:

 

Molim sve koji znaju za neki savjet da mi jave

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija