Jump to content

baka i djed - susreti


TZZAI

Preporučene objave

baka i djed traze susrete i druzenje sa unucadi a sud imam za 15dana oni traze da djeca imaju s njima 1.5mj ljetnog ferija i svaki put kada dodju u grad nas jer trenutno nezive u njemu nego 300km sto nemora znaciti da se nece vratiti kada tu odluku nedobe i traziti svki dan djecu inace su mi tokom braka dok su s nama zivili pravili probleme i od kada sam napustila njihovu kucu prakticki od kada ih znam prave probleme i stalno prijavljuju. djeca imaju 6 i 9 i nema prijava prema policiji od moje strane a od njihove ima ali svaka je pala u vodu jer nisam kazneno niti finacijski gonjena.

ISKUSTVA I SAVJETI MOLIM :)

 

tata djeceneplaća alimentaciju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

baka i djed traze susrete i druzenje sa unucadi a sud imam za 15dana oni traze da djeca imaju s njima 1.5mj ljetnog ferija i svaki put kada dodju u grad nas jer trenutno nezive u njemu nego 300km sto nemora znaciti da se nece vratiti kada tu odluku nedobe i traziti svki dan djecu

Sud će odlučiti je li, što i koliko na dobrobit djece, a vi možete ukazati na ono što smatrate da na njihovu dobrobit nije. Ako bi sud odlučio upravo prema njihovim prijedlozima/željama, a presele se natrag, zatražite da sud donese drukčiju odluku, jer su okolnosti prilično različite od onih prema kojima je donesena takva kakva možda bude.

inace su mi tokom braka dok su s nama zivili pravili probleme i od kada sam napustila njihovu kucu prakticki od kada ih znam prave probleme i stalno prijavljuju. djeca imaju 6 i 9 i nema prijava prema policiji od moje strane a od njihove ima ali svaka je pala u vodu jer nisam kazneno niti finacijski gonjena.

To što su tokom braka vama radili probleme je vaša i njihova stvar, ne dječja. Ovo sa prijavama koje nisu polučile rezultatom kojeg su očekivali pripremite, kako bi na sudu bila lakše određena granica između manipulacije i ljubavi prema unučadi.

tata djeceneplaća alimentaciju

Ovo nema baš nikakve veze sa susretima i druženjem s bakom i djedom. Ako nije plaćao 6 mjeseci kontinuirano ili 6 mjeseci s prekidom unutar razdoblja od 7 mjeseci prema pravomoćnoj presudi/rješenju/nagodbi, predajte zahtjev czss-u za privremenim uzdržavanjem. Za početak.

 

A kao dodatak, ima li to sve skupa zajedničkih nazivnika sa vašim prethodnim temama u stilu npr klik-ovom i sličnima?

uređeno: od newbie
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija