Jump to content

prometna - bicikl


bic

Preporučene objave

Prije 5 dana sam imao prometnu nesreću sa biciklom. vozeći se BICIKLISTIČKOM prelazeći preko ceste gdje je označena biciklistička na mene je naletio automobil. Gospodin me je odvezao na hitnu, hvala Bogu nije bilo lomova ali još sam na bolovanju jer imam dosta ozljeda, na licu mjesta je priznao krivnju i rekao mi da nećemo zvat policiju da ćemo se dogovorit (hlače, mobitel, o biciklu da ne pričam...) šteta cca 5000 kn. Nakon 2 dana mi nudi 1000 kuna, a sada govori da nema ni to i da sam se ja nabio u njega što nije istina... D (dali ga mogu prijaviti policiji i preko auto-osiguranja potraživat novac) tj. što bi mi savjetovali !? znači prošlo je 5 dana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policija može samo obavit razgovore sa vama i vozačem i ispisat službeni dokumet (2 komada) u kojem neće stajat tko je bio kriv za nezgodu.Kad bi bio kakav živ svjedok bilo bi lakše.Štetu možete prijavit a daljnju nadležnost odlučivanja ima osiguranje.

Hitna je trebala obavijestit policiju o prom nezgodi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija