Jump to content

odvajanje dojenčeta od majke


ivonaa

Preporučene objave

molila bih vas za savjet u sljedećoj situaciji...otac djeteta i ja imamo bebicu od par mjeseci..nismo nikad bili vjenčani, a i nismo u najboljim odnosima već duže vrijeme...i on sad pokušava na sve moguće načine mučiti mene preko djeteta...sve je bilo koliko toliko ok dok je on zadnja 2 mj bio na sezoni, ali je dobio otkaz pa se vraća...naša nova svađa je započela kada je on rekao da ćemo nas dvoje ići u zagreb u šetnju s djetetom čim se vrati i to na cijeli dan...problem je što mi ne živimo uopće blizu zagreba...ja sam mu rekla da ne može, normalnim ljudima se ne trebaju uopće objašnjavat razlozi mog odbijanja toga...oko toga je dalje počela strašna svađa, onda je prešao i na traženje lozinke mog facebook profila što sam ja odbila i onda je na kraju iznio sdljedeće, znači on dolazi sutra, želi da dijete bude spremno za šetnju s njim, želi odvest dijete od par mj koje se doji, nit želi reć kud idu nit kad će se vratit...do sad je dao 900 kn za maloga i traži da mu te iste novce sutra vratim, plus 100 kn za bonove koliko je potrošio uporno me zovući na mobitel i pišući poruke u kojima zahtjeva moju lozinku....što da ja sad radim? pa ne mogu mu dati da samo tako odvede malo dijete i to po toj vručini, nit ima auta nit kolica...i s čim bi ga hranio...ja mu ne branim da viđa dijete, al ne može ga samo tako odvesti...a da mu ne otvorim vrata zvao bi policiju, a otvorim li znam da će mi uzet dijete na silu iz ruku jer je jači od mene

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vas dvoje roditelja, zajedničkog djeteta i u sadašnjosti i u budućnosti morat ćete surađivati po svim pitanjima vezanim uz dijete i pri tome biti spremni da interese djeteta stavite na prvo mjesto. Roditelj koji to neće biti u stanju, njegovim kompetencijama, bavit će se nadležne institucije.

 

Da li ste vi bili već sa djetetom u kraćoj šetnji ili smatrate da je za dijete bolje da cijelo vrijeme boravi u stanu?

 

Pretpostavljam da ste bili u šetnji. Predlažem da u tom smislu razgovarate sa djetetovim ocem i predložite kraću zajedničku šetnju u mjestu u kojem živite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija