toncheko objavljeno: 21. srpanj 2013. objavljeno: 21. srpanj 2013. Pozdrav, zanima me dal imam pravo ulozit kakav prigovor il nesto u tom stilu zbog grubosti policijskog inspektora kod privodenja i ispitivanja. Naime, gospodin je bio prema meni poprilicno grub, bezobrazan i nasilan tako da jos uviek imam trame zbog toga(dotad nisam nikad uhicena, a i ovaj put sam se slucajno nasla u toj prici). Kolko ima smisla tako nesto podnijeti i dali imam ikakve sanse protiv njega?? Citiraj
petpetica odgovoreno: 21. srpanj 2013. odgovoreno: 21. srpanj 2013. Napišite sve što se dogodilo sa vašim kompletnim podacima i pošaljite na policija@mup.hr oni će proslijediti kome treba, biti će obavljena interna istraga i dobiti će te povratnu informaciju na koju će te moći izraziti nezadovoljstvo o čemu će odlučivati posebno povjerenstvo. Citiraj
G-man odgovoreno: 21. srpanj 2013. odgovoreno: 21. srpanj 2013. Tonchice, svakako postupite kako vam je Petko savjetovao, ali isto tako nemojte gajiti prevelike nade u donošenje zadovoljavajuće odluke po vas. S obzirom da nema objektivnih, vidljivih posljedica (nemojte me krivo shvatiti, hvala Bogu da ih nema), to će vrlo vjerojatno završiti po onoj staroj "psi laju, karavane prolaze". Ali da imate pravo izraziti svoje nezadovoljstvo, imate. Citiraj
toncheko odgovoreno: 22. srpanj 2013. Autor odgovoreno: 22. srpanj 2013. hvala Vam puno!! :smijeh3: Vec vidim da ne cu nista postici po tom pitanju, al vrijedi pokusat. Citiraj
toncheko odgovoreno: 22. srpanj 2013. Autor odgovoreno: 22. srpanj 2013. Tonchice, svakako postupite kako vam je Petko savjetovao, ali isto tako nemojte gajiti prevelike nade u donošenje zadovoljavajuće odluke po vas. S obzirom da nema objektivnih, vidljivih posljedica (nemojte me krivo shvatiti, hvala Bogu da ih nema), to će vrlo vjerojatno završiti po onoj staroj "psi laju, karavane prolaze". Ali da imate pravo izraziti svoje nezadovoljstvo, imate. ahh gledajte, bilo bi uredu da unutarnje kontrole pocnu obavljat svoj posao, tako bi narod imao vise puvjerenju u MUP!! Citiraj
G-man odgovoreno: 22. srpanj 2013. odgovoreno: 22. srpanj 2013. ahh gledajte, bilo bi uredu da unutarnje kontrole pocnu obavljat svoj posao, tako bi narod imao vise puvjerenju u MUP!! Slažem se. Javite kak bu prošlo. Citiraj
toncheko odgovoreno: 22. srpanj 2013. Autor odgovoreno: 22. srpanj 2013. Naravno. Cim dobijem neki odgovor. Hvala Vam puno! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.