Jump to content

Oduzimanje vozačke...kome se žaliti


laura2208

Preporučene objave

Prije 1,5mj. sam imala prometnu nezgodu do koje je došlo mojom krivnjom jer sam pala u nesvjest, prešla u drugu prometnu traku i pokupila dva auta, odnosno razbila sam 3auta i ozljedila jednu osobu. Policija mi nije odmah oduzela dozvolu, več mi je sad poslala dopis da moram na pregled. Jučer sam bila na liječničkom, međutim doktorica mi je dala potvrdu da sam nesposobna na 3mjeseca i da moram vratit vozačku. Nisu me ništa specijalno pregledali, osim ono opčenito(psiho test, očni ,tlak,šečer) i to je sve bilo u redu.Razlog nesposobnosti je jedino moj dijabetes koji imam več 20g., a s njim vozim više od 10g. Ja sam nezadovoljna odlukom liječnice i zanimaju me moja prava kome se mogu žaliti i kako da ponovno dođem do vozačke?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...odnosno razbila sam 3auta i ozljedila jednu osobu...?

 

Sud svakako, a ovisno o težini tjelesne ozljede ovisi da li će to biti prekršajni sud (laka tjelesna) ili kazneni sud (teška tjelesna). Visina štete na ova 3 auta smatram da ne prelazi 600.000,00 kuna, što bi bio drugi objektivni uvjet kažnjivosti za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija