Jump to content

Molim savjet


Diluminatus

Preporučene objave

Situacija je ovakva. Sinoc sam vozio cca 105kmh gdje je ogranicenje brzine 60kmh kad me uslikala slikalica tj kamera za kontrolu brzine u gradu. Bio sam sam na cesti tako da nikog nisam ugrozio.Posto se trenutno nalazim u brakorazvodnoj parnici moja majka koja ne posjeduje vozacku dozvolu je vlasnik automobila kojim sam ja tad upravljao,a isti je kupljen mojim novcima da se moja draga gospodja nebi usudila potrazivati isti kao bracnu stecevinu. Sad posto automobil kao i prometna dozvola glasi na ime i prezime moje majke,neminovno je da ce kazna stici na njeno ime iako ona nema veze s tim. Zanima me kako u ovom slucaju ili izbjeci ili umanjiti kaznu posto, napominjem, moja majka uopce nema vozacku dozvolu i sto je najbolje napisati u zalbi na kaznu?? Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Doći će joj obavijet o prekršaju te da dostavi podatke od vozača.Nakon toga doći će prekršajni nalog (na ime vozača) na koji je moguće upotit prigovor na visinu kazne i čekat odluku suda.Ukoliko ne javi podatke vozača majka će platit kaznu bez obzira imala vozačku ili ne ali se nikoga neće teretit za brzinu te se tako neće ni vozaču upisat 2 boda.Po prekršajnom nalogu može se u roku 8 dana platit 1320 kn (2/3) i time je sva završeno.Kod prigovora predmet ide na sud i plaćaju se sudski troškovi a koliko će umanjenje da sud (od 2000 propisane) je upitno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija