zmodri11 objavljeno: 29. kolovoz 2013. Dijeli objavljeno: 29. kolovoz 2013. Buduči da smo sad u evropi a hrvatska je potpisnica konvencija o pravima djece zna li netko kad če se naši sudovi početi prdržavati konvencija i da li se mogu pozvati na njih. Zašto se ni centri za soc. rad ne žele odazvati sudu kad se rasprava vodi o imovini malodobne djece? (ako ja kao otac ne mogu potraživat njihovu nekretninu zašto to može žena koja se poziva na vanbračnu zajednicu i gradnju na tuđem zemljištu ? Ona bi djeci isplatila njihov udio u zemljištu koji su nasljedili od pok. majke . Objekat ni ne spominju koji je imao tri etaže. Jasno mi je da se u ovoj državi uvijek štite žene ali me iznenadilo da nitko ne štiti djecu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2013. "Buduči da smo sad u evropi a hrvatska je potpisnica konvencija o pravima djece zna li netko kad če se naši sudovi početi prdržavati konvencija i da li se mogu pozvati na njih." Onog trenutka kada ih se bude prisililo na to, a jedan od načina je i tužba protiv RH međunarodnim sudovima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zmodri11 odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Moram li čekati da se spor završi za tužbu međunarodnom sudu? Vjerojatno če mi do tada djeca i biti punoljetna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2013. "da li se mogu pozvati na njih." Zaboravio sam vam odgovoriti na ovo, ne "da li se mogu", nego morate! Konvencije su po svojoj snazi iznad nacionalnih zakona. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.