Jump to content

što učiniti?????


Kristina Filipović

Preporučene objave

trebam savjet u vezi sljedećeg problema, ovako, baka mi je prije godinu i po dana prodala kuću nekom čovjeku, i znači svi su papiri sređeni i sve je prepisano na tog čovjeka i znači ona nema nikakve veze s tom kućom ali međutim njoj još šalju račune za režije i opomene, a nema nikakvih dugova od prije niti išta slično, pa nas zanima da li ona mora to platiti? mislim, hoće li imati kakvih problema velikih ako ne plati? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najvjerojatnije kupac nije obavijestio ovu "ekipu režija", o promjeni vlasništva nad spomenutom kućom (moja pretpostavka).

 

Poslati (poštom preporučeno s povratnicom) cijeloj ovoj "ekipi", dopis u kojem navodite kako od tog i tog dana baka više nije vlasnik ni posjednik spomenute kuće niti ima bilo što sa tom kućom, već je to sve osoba XY. Priložiti kopiju ugovora o kupoprodaji (ne bi bilo loše i izvadak iz ZK u kojem je upisan kupac kao vlasnik), i da se za navedene dugove obrate osobi XY.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija