Jump to content

ugovor o doživotnom


anton887

Preporučene objave

poštovani, molim vas za savjet i odgovor. Sklopljen je sa bakom navedeni ugovor jer sam cijeli život uz nju i kao znak dosadašnje pažnje i buduće skrbi. Ostali nasljednici su saznali za taj ugovor i dolaze joj u stan i na nju vrše pritisak da ga raskine i sve što ide uz to. Ja kao njen skrbnik imam ključ od stana. Zanima me može li se u slučaju da isti dolaze i prisiljavaju na baku protiv nenje volje da jednostavno više nikog ne puštam od rodbine u stan s obzirom da ih i ona sama vbiše ne želi vidjeti, jer su se pojavili tek kad su osjetili da bi mogli imati koristi?

 

hvala vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da pokušate, koliko je to god moguće, biti u istoj prostoriji gdje je i baka prilikom posjeta ovih rođaka. Po mogućnosti sa nekim nepristranim svjedokom.

 

hvala vam, tako nešto slično i radimo. Zanima me samo još da li sam ja njezin potpuni skrbnik sada nakon Ugovora ili samo glede onoga što je navedeno u ugovoru? i također mogu li zatražiti skrbništvo nad njom od CZSS ili koga već, pa time imati apsolutno pravo na to tko će ulaziti u stan a tko ne tj. da CZSS dođe kod bake u stan i ona to pred njima izjavi?

 

hvala još jednom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija