Jump to content

Sukob sa susjedima! Pomoć-Hitno!


JAGO

Preporučene objave

Što da radim sa susjedima u zgradi nemam mira,ne mogu spavati, a ni nekolicina ostalih susjeda.Pitanje -do kada (sati) je i po kojem ZAKONU dozvoljeno biti vani ispred zgrade (u mom slučaju i djeca i odrasli).Imam stan u prizemnju ,znam da mogu zvati policiju ali me zanima do kada imaju pravo po zakonu biti ispred takoreći moje spavaće sobe(udaljeni su svega par metara).Bojim se da mogao doći u sukob(fizički) i svoje reakcije a neželim to.Što da radim Pomozite :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 10 mjeseci kasnije...

Sada barem znam da nisam jedina koja ima takve susjede.Zovi im policiju svaki dan ako treba, tako ja to radim,bili su uporni sa galamom ali i ja sa zvanjem policije.Pokušaj se kontrolirati i suzdržati od fizičkog obračuna(znam da je teško) jer u tom slučaju i ti možeš zaraditi prijavu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Maloljetnici, mlađi od 16 godina nemogu biti vani bez punoljetnih osoba (pratnja) nakon 23,00 sati, a odrasli mogu biti vani dok im ne dosadi :-D

Nadzor nad odredbama provodi centar za socijalnu skrb i policija.

Javni red i mir mora biti narušen, da bi policija intervenirala (buka, vika galama i "na drugi način ?????????). A koji je to drugi način zavisi od prekršajnog suca koji odlučuje o prijavi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija