Jump to content

Zabrana pristupa firmi...


RenatoZG

Preporučene objave

Pozdrav !

Problem je slijedeci.. Radim za jednu firmu koja ima ugovor o prijevozu sa Billa trgovinama. Nasoj firmi su ukrali kamion sa billinom robom koji sam ja duzio. Kamion je nadjen i roba je bila na njemu, ali voce i sl je propalo.. pokrenuta je istraga protiv pocinitelja, a za mene je billa trazila zabranu pristupa tj. zabranila mi da vozim njihovu robu dok se slucaj ne rijesi.. E sad, kao sto je kod nas praksa, billa se naplatila od osiguranja ili kako vec i "nije" ih briga za pocinitelje, a firmi je kamion vracen bez ostecenja i nikom nista.. i naravno slucaj stoji i svi sretni i zadovoljni. Ja sad ne razumijem zasto je billa od mene trazila zabranu i kako mogu opet zatraziti da mi se omoguci prijevoz njihove robe... eto kako ne duzan covjek skoro dobi otkaz zbog politike firme...

Molio bih ako mi netko moue obkasniti sto mogu uciniti da mi se odobri pristup Billi, jer slucaj ce naravno stajati u ladici do tko zna kad.. Hvala ! :)

 

Mala dopuna.. Kamion je tovario drugi kolega i ostavio ga na parkingu od benzinske koji je firma odredila za parking vozila.. znaci vozaci nisu krivi..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija