Jump to content

molim pravni savjet


anonimno

Preporučene objave

ako ne zelite da vas zastupa trazite sve spise koje ima od vaseg oca i odite kod drugog odvjetnika.

AKo znate da ima stan mozete ga naci u gruntovnici izvadite izvadak i podnesite sudu prijedlog za provođenje ostavinskog postupka radi naknadno pronađene imovine + potraživanje duga umirovljenika ako je otac umro nakon druge polovice 2004.g.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odvjetnik moga pokojnog oca tvrdi da parnica koju vodi za dugovanje sa mirovinskim od 2001 godine po kojojoje moj otac trebao dobiti oko 28.000,00 kuna do sada za njegove troškove vođenja parnice stoji i više od tih 28.000,00 kuna i da ga je sud do sada 3 puta tražio punomoć nasljednika.Pitam se zašto nije nakon prvog puta tražio punomoć,a kako je u međuvremenu u Globusu izašao članak o istom odvjetniku da je krivotvorio punomoći umirovljenika mislim da je krivotvorio i moju.Kako od oca nisam ništa nasljedila pitam se kako bi mogla doznati je li posjedovao nešto u vrijeme svoje smrti?Živio je u Zagrebu ,i kako sam čula imao dobra primanja i bio situiran,a kada je umro navodno nije posjedova ništa prema riječima njegovog odvjetnika.Ja živim u Slavoniji i nismo bili u kontaktu.Može li mi tko pomoći ili da odustanem. :-?:-(:-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemoj potpisivati punomoć nikome na ovaj način.

 

Moraš biti upoznata sa svim stvarima koje se tiču zastupanja (na što se zapravo ono odnosi). Odi do njega i zatraži cjelokupnu dokumentaciju (dužan ti ju je dati ukoliko želi punomoć i ukoliko nešto ne mulja), kad budeš u posjedu cjelokupne dokumentacije odi u neki drugi odvjetnički ured , ili na neki drugi način provjeri o čemu se zapravo ovdje radi, koji se postupci vode, kakav je tvoj pravni interes u svemu tome..... u biti nejasno je sve.

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija