Jump to content

DSI informatika - VŠS


legalis2014

Preporučene objave

samo 4 pitanja su znači bila? znaš možda inače toliko bude pitanja ili se tebi tako potrefilo na roku? iz čega si učila? ja sam poskidao one zakone koji su navedeni za upravno područje informatičkih poslova. do sada nisam naišao na nikakvu skriptu.

 

hvala na informacijama!

 

 

Mislim da su i drugi imalo tako po 4 pitanja, s time da nismo svi informatičari imali ista. Iskreno taj poseban dio nisam uopće učila, jer nisam znala što bih. Iako se nesmije služiti mobitelom, s obzirom da ste neko vrijeme sami u dvorani, vidjela sam da dečki izvlače van tablete, laptope i sl. Tako da možeš prosurfati netom i potražiti odgovor.

Skripte nikakve ni ja nisam našla i zbilja najiskrenije taj poseban dio sam samo jednom pročitala te zakone i ništa drugo. I tako na pismenom možeš imati svu moguću literaturu koju želiš.

Na usmenom mi je gospodin pitao samo što je moj posao, što radim i neobavezno smo pričali o tome, kao da s frendom sjedneš na kavu. Samnom je bio neki dečko koji je malo lupetao bezveze i ovaj mu ništa nije zamjerio, objasnio mu je pristojno kako nešto funkcionira i potpisao nam da smo prošli. Ne brini zbilja nije teško.

Ako imaš još kakvih pitanja, slobodno se javi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija