Jump to content

Naručena roba ne dolazi


davor1973

Preporučene objave

02.siječnja ove godine kupio sam jednu stvar koja, da bi se naručila, podrazumjeva uplatu cijeloga iznosa.Vrijednost stvari je 2.300 kn.,a rok za isporuku je 10 do 15 radnih dana.Posjedujem potvrdu o primitku gotovine sa pečatom i potpisom zaposlenika.U potvrdi je također navedeno da će mi se nakon uručenja stvari izdati pravovaljan račun i garancija..također je naveden moj broj upita putem moga e-maila kao i njihov odgovor na ponudu.

 

Zvao sam ih i odgovorili su mi da su imali određenih problema sa dobavljačem...ustaljena špranca kada se ne skupi dovoljan broj narudžbi da bi se transport isplatio (!?).

Imam razumjevanja za možebitni razlog kašnjenja i toleranciju do jedne granice,ali bio bi red da su se javili i obavijestili me o tome...pa da se pripremim za kaubojski način..

 

Ukoliko se kroz još neko razumno vrijeme nastavi sa zavlačenjem da li mi je njihova potvrda o primitku gotovine dovoljna za pokretanje pravnog postupka?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija