Jump to content

kupnja stana u procesu razvoda


jelelena

Preporučene objave

molila bih vas da mi netko što prije pomogne savjetom,pokrenut je proces za sporazumni razvod braka (u tijeku je "mirenje",czss) a ja imam izvanrednu priliku jako povoljno kupiti nekretninu ("pod račun" dajem manju nekretninu koja je moje naslijedstvo od pokojne majke i dižem kredit za polovicu iznosa). ima li moj bivši suprug ikakva prava na taj novi stan? prdavatelju je jako hitno i ne može čekati šest mj koliko su mi u czss rekli da će cijeli postupak trajati. da li bi ukoliko on ima kakva prava pomogla njegova izjava ovjerena kod javnog bilježnika da ih se odriče ili se kasnije može predomisliti pa me tužiti? napominjem da sve što smo stekli u braku ostaje njemu budući da smo izgradili kuću na imanju njegovih roditelja i to bespravno pa mislim da bi natezanje oko toga donijelo samo probleme. hvala,jelena

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala vam.no nije mi baš jasno što znači bračna zajednica. naime,mi još živimo na istoj adresi,nemam se kuda preseliti dok ne kupim taj stan.a ako prestanak bračne zajednice znači nekakav prestanak bračnih odnosa kako dokazati kada je ista prestala postojati? ili da tu izjavu preinačimo u izjavu o prestanku bračnih odnosa,je li tako nešto moguće?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija