Jump to content

Raskid ugovora s Tmobile


inzinjercic

Preporučene objave

Od 10.1.2014. godine sam se do 20.2.2014. mučila da raskinem ugovor sa Tmobile. Ugovorna obveza od dvije godine mi je istekla 30.11.2013., i iako sam im dva tjedna prije isteka u inbox poslala da želim da me prebace na bonove oni to nisu učinili nego su nastavili sa pretplatom i to na način da mi je ista narasla sa 150kn na 300kn/mjesec jer sam imala 50% popusta prve dvije godine. Sve moje poruke iz inboxa su obrisali.

Čudi me da nakon isteka ugovora oni ne obavijeste korisnika dali žele isti nastaviti i kažu koje promjene nastupaju.

Od 10.1. mi uporno iz centra Sl.Brod govore da su ukinuli deaktivacijske kodove za isključenje, a kod poziva službi za korisnike mi kažu da me ne mogu isključiti bez toga koda.

13.1.2014. mi kažu da mi šalju pismeni raskid ugovora koji trebam potpisati i vratiti mailom/faxom i da će se 31.1.2014. ugovor biti raskinut. Ugovor od njih stiže 28.1. i sutra im ga potpisanog vraćam. Naravno da me 1.2.2014-te nisu isključili, te zovem službu za korisnike da vidim zašto. Njihov odgovor je da sam u postupku i da mi samo ostajem da se javim u službu prigovora. Njima omah šaljem prigovor i 12.2.2014g. dobijem odgovor da pošto sam u veljači koristia njihove usluge moram biti do kraja mjeseca i sa 28.2. ću biti isključena.

 

Tek sam sa 20.2.2014-te uspila da me prebace na bonove i to nakon „blagog pritiska“ u centru. Naravno da je tada sve riješeno za cca 4-5 sati.

 

Trebao bi pravni savjet kako postupiti.. nemam namjeru platiti račun za veljaču (ji će sigurno oslati), a nisam siguran ni za dio siječnja…jer su me svjesno lagali ta se to ne može tak tako isključiti nego je to duža procedura.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija