Jump to content

spor oko nagrade odvjetniku


draganf

Preporučene objave

Moj odvjetnik je predao svoj troskovnik sudu. Sud je neke stavke privatio a neke odbio jer je smatrao da nisu bile bitne za vodjenje spora, tako da mi je suparncka strana duzna pokriti samo mali dio koji sada odvjetik trazi od mene.On od mene trazi da mu platim cjelokupni troskovnik jer smatra da ima pravo na to.

Sta vise nije me obavjestio kad ja moram predati svoj troskovnik (put i sl) tako da je sud dbio moj zahtjev za pokice tih troskova kao zakasnijeli.

Zanima me da li odvjetnik ima pavo traziti troskove koji su nepotrebno napravljeni (po misljenju suda), i kao takvi nisu priznati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema tu nikakva posebna punomoć osim one koju ste već potpisali. Vi ovlašćujete odvjetnika da Vas zastupa u nekom predmetu i da poduzima sve radnje koje su potrebne za postizanje što boljeg uspjeha u sporu. Bilo bi poželjno da Vas ubuduće odvjetnik upozna sa sadržajem radnji koje poduzima i koje namjerava poduzeti (i da Vam kaže cijenu za tu radnju), tako da Vi možete odlučiti da li da se te radnje poduzmu ili ne. Bilo bi poželjno da se komunikacija vrši preko e-maila tako da ostane pisani trag.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija