Jump to content

Kako dalje?


dandrle

Preporučene objave

Nakon 3 god. završetka škole, škola mi šalje ovrhu za neplaćeni račun koji je proknjižen u ime diplome 24.1.2014 od 300 kn i s odvjetničkim i javnobilježničkim troškovima od 1000 kn. Školu sam završio 2010 godine. Uplatio sam cjelokupni iznos školarine u 3 mjesecu 2011 godine u iznosu 7500 kn i to s zadnjom uplatom od 2000 kn i 123kn troška kada je tada odvjetnik koji zastupa tu školu poslao opomenu pred ovrhu. Sada mi ta ista škola traži još tih 300 kn u ime diplome a diplomu sam dobio 2011 kada sam uplatio cjelu školarinu. Ugovor o školovanju nisam dobio, ali imam sve uplatnice, opomenu pred tužbu iz 2011 s izlistom uplata i cjelokupnog dugovanja za školovanje od tadašnjeg odvjetnika koji ih je zastupao.

Žalio sam se ali žalba mi nije uvažena jer nisam se žalio u roku 8 dana nego nakon 10 dana, jer dok sam došao do dopisa o ovrhi, našao račune i poslao žalbu. Sad se mogu opet žaliti na presudu. Sporno je to da mi je ovrha donesena na staru adresu, koju su mi zaprimili roditelji iako je preporučena i u vlastite ruke, a ja sam prijavljen i živim na drugoj adresi, koju imam i na osobnoj.

Riječ je o poznatoj školi koja se već prozivala na legalisu. Sada mi žele naplatiti opet iznos od 300 kn koji se odjednom pojavio knjiženjem 2014 u ime diplome s troškovima iako sam 2011 godine završio školu i tada platio cjelu školarinu. Što da radim i kako dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija