Jump to content

Etažiranje kuće


uvijeknebitna

Preporučene objave

Zanima me moli se i ima li smisla etažirati 1/2 kuće u trenutnom stanju koja se misli u dogledno vrijeme adaptirati i dograđivati, dok je druga polovica u izgradnji, a svaka polovica ima svojega vlasnika.

To me interesira kako bi izbjegli iščekivanja dobivanja suglasnosti za bavljenjem turizmom od vlasnika druge polovice koji to neželi dati (barem ne za sada), jer su nam objasnili s obzirom da smo suvlasnici i da nam polovine nisu etažirane onda moramo imati suglasnost drugog suvlasnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To i je cilj, samo neznamo proceduru niti koliko traje i što sve treba napraviti, pa ako može savjet i neka smjernica bila bi jako zahvalna. Za sada smo dobili samo naputak da treba elaborat, međuvlasnički ugovor (koji je nemoguće dobiti potpisan od druge strane) ili sudsko razvrgnuće vlasništva i to nam je jedina opcija, ali neznamo kada nju moramo pokrenuti, kako i koliko traje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija