Jump to content

Potvrda o nekažnjavanju


dado011

Preporučene objave

Molim vas hitan odgovor! Dakle, treba mi potvrda o nekažnjavanju. Prošle sam godine išao na razgovor u PU zbog navodne prijevare koju sam počinio na poslu. Da pojasnim, radio sam kao prodajni predstavnik pa me neki nezadovoljni korisnik telekomunikacijske opreme optužio za prijevaru. Naime, ja imam prebivalište u Zagrebačkoj županiji, a čovjek koji me prijavio u Sisačko-moslavačkoj županiji. Dakle, kada sam dobio poziv državnog odvjetništva morao sam se javiti u PU Sisačko-moslavačku i tamo su uzeli moj rukopis. Od tada je prošlo 9 mjeseci i nitko se nije javio. Znači li to da je postupak završen? Hoću li moći nesmetano dobiti potvrdu o nekažnjavanju u svojoj županiji?

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Od tada je prošlo 9 mjeseci i nitko se nije javio. Znači li to da je postupak završen?

 

To samo i isključivo znaju u ODO-u Sisak.

 

Hoću li moći nesmetano dobiti potvrdu o nekažnjavanju u svojoj županiji?

 

Tzv. uvjerenje o nekažnjavanju (ukoliko o tome govorite), izdano od strane ŽS i OS Zagreb, trebalo bi biti čisto (ako se i kod njih ne vodi kakav postupak kontra vas).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I još jedno pitanje, može li se negdje pronaći obavijest o tome je li slučaj riješen ili je i dalje u postupku? Čitao sam na stranici od DORHa da oni objavljuju slučajeve koji su riješeni, a ne znam jesam li dobro shvatio da se to može provjeriti online ili se isključivo mora doći na lice mjesta gdje se razgovor samnom obavljao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija