Jump to content

vožnja u alkoholiziranom stanju


mata5

Preporučene objave

Pozdrav, imam problem i tražim savjet.

 

Mladi sam vozač i zaustavila me policija. Napuhao sam 1.28 promila (nakon oduzimanja 1.18 promila). Došla mi je kazna 3000 kn i mjesec dana zabrana upravljanja motornim vozilom. Student sam i nemam apsolutno nikakvih primanja, znači ne dobivam niti džeparac od roditelja jer niti oni nisu u povoljnoj financijskoj situaciji. Nikada nisam bio kažnjavan. E sada imam 2 pitanja: 1.Htio bih pisati prigovor u kojem bi obrazložio da prihvaćam krivnju jer znam da sam kriv ne žalim se na zabranu upravljanja,ali nemam otkuda platiti toliku kaznu.

2. Dobio sam uplatnicu za sudske troškove (100 kn), da li to moram platiti u roku od 8 dana ili to ne plaćam ako pišem prigovor.

 

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Nastavno na moj prethodni post. Pisao sam prigovor na kaznu i 2.10 mi dolazi odgovor od suda. Umanjili su mi novčanu kaznu na 1500 kn (1000 ako platim u roku od 30 dana), troškovi sudskog postupka 200 kn, prethodna zabrana upravljanja autom na mjesec dana je ostala. Zanima me da li uz ove troškove od 200 kn moram platiti i one koje sam dobio prvi puta (100 kn) i kako funkcionira ova situacija sa zabranom upravljanja automobila. Da li ja moram svoju vozačku nositi na policiju ili ona ostaje kod mene ali ne smijem upravljati autom i kada počinje teći zabrana. Zahvaljujem se na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija