Jump to content

Potvrda o oduzetim predmetima


davor1973

Preporučene objave

Policija,u sitne sate rutinskom kontrolom, plijeni građevinski alat pod izgovorom da služi za kaznena djela.Nitko nije uhvačen u pokušaju,kao i počinjenju kaznenog djela,te individualnim zaključkom zaključuje da se radi o skupini lopova.Alat do dana danjašnjeg nije vraćen.Vlasnik alata posjeduje potvrdu o oduzetim predmetima i traži ih da mu se vrate.Nemili događaj se dogodio 2007god.,u 2mj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Je li u tijeku kazneni postupak?

Nema nikakvog kaznenog postupka! Društvo se zaustavilo (Ogulin) kako bi svratilo do gradske benzinske crpke i odmorilo vračajući se iz Rijeke.Kako crpka nije radila odlučili su se parkirati pokraj na obližnjem parkiralištu.U tom vremenu prolazi rutinska noćna smjena policijske patrole koja vidjevši društvo,zaustavlja se i utvrđuje da dvojica imaju kriminalnu prošlost i a priori zaključuju da se je došlo krasti.Slijedi policijsko psihičko i fizičko maltretiranje (lakše ozljede...pljuskanje sa podljevom oka jednoga iz društva).Prema tome,nije bilo nikakvog pokušaja kaznenog djela,kao ni samoga čina istog...nije bilo pronađeno ništa od droge,alkohola,oružija i ostalih stvari koje bi upučivale na nedozvoljeno posjedovanje bilo čega što bi upućivalo na pokušaj.

Međutim,policija prilikom pretresa automobila oduzima građevinski alat pod izgovorom da služi za kaznena djela,izdaje potvrdu o oduzetim stvarima i završava priču ispračajući društvo iz samoga grada.

Vlasnik automobila i alata želi povrat svoga alata kao i tužiti policijsku stanicu Ogulin.

Isti je nakon dva šamara uspio pobjeći i nije se želio vratiti kako bi potpisao potvrdu o oduzetim predmetima,pa je to učinio drugi iz društva.Nakon što je policija "pješake" ispratila van grada,vlasnik automobila i alata ih skuplja te se svi skupa vračaju za Zagreb.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija