ja_jesam objavljeno: 24. srpanj 2014. Dijeli objavljeno: 24. srpanj 2014. Poštovani, na prehrambenom artiklu iz jednog trgovačkog lanca sam uočio krivo napisane kalorije, pa me zanima koja su moja prava kao potrošača zbog te obmane. Naime, preračunati napisani sastav bjelančevina, ugljikohidrata i masti ne slaže se sa napisanom vrijednošću kalorija. Naravno da je broj kalorija jače istaknut i na vrhu. Sasvim sam slučajno išao zbrojiti sve to i ispala je drastična pogreška. Sve u svemu što mi je sada dalje činiti. Kontaktirao sam taj trgovački lanac. Fala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 24. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2014. Postovani, da bi Vi na osnovu takve pogreske zahtijevali odredjenu naknadu stete,nuzno je da valjano dokaze te kako ste zbog opisane pogreske Vi pretrpjeli stetu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo3 odgovoreno: 24. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2014. Naime, preračunati napisani sastav bjelančevina, ugljikohidrata i masti ne slaže se sa napisanom vrijednošću kalorija. Naravno da je broj kalorija jače istaknut i na vrhu. Sasvim sam slučajno išao zbrojiti sve to i ispala je drastična pogreška. Neka vlakna i neki saharidi sadrže kalorije, ali (u EU) te kalorije ne ulaze u sumu, jer ih tijelo ne može probaviti. Vidjeti link -> 'The numbers didn't match! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ja_jesam odgovoreno: 25. srpanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2014. Neka vlakna i neki saharidi sadrže kalorije, ali (u EU) te kalorije ne ulaze u sumu, jer ih tijelo ne može probaviti.Vidjeti link -> 'The numbers didn't match! ma dobro, to kad nije u par kalorija, al ovdje je pogreška drastična. znači napisana je 1/4 ukupnih kalorija. umjesto 100, 25. nemre tolko tih vlakana bit. ma dobro, ne znam kak sam mogao pretrpiti štetu, no opet, to je realno varanje ljudi. ko da na pivu napišu da ima 5% alkohola, a ima zapravo 8%. ljudi bi pijani hodali samo tako. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.