nadam se objavljeno: 3. kolovoz 2014. Dijeli objavljeno: 3. kolovoz 2014. poštovani trebao bih vašu pomoč,naime kao profesionalni interventni vatrogasac sada kada je bilo ovo nevrijeme digli su me na posao prije,pošto sam na posao išao automobilom kojemu je vlasnik leasing,a ja korisnik zanima me sljedeče koja su moja prava i na što trebam obratiti pozornost...nevrijeme je bilo,moj posao je zvao pod uvjetima gdje je padala kiša išla tuča,vjetar puhao...situacija kao da se nebo otvorilo,pola metra ispred mene je palo veliko drvo preko cijele ceste,na što nisam uspio reagirati i imao sam nesreču,automobil je totalna šteta,a ja sam završio u bolnici s potresom mozga.udarcem u prsni koš,i traumom gušterače,na što da obratim pažnju i koja su moja prava??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nadam se odgovoreno: 3. kolovoz 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2014. automobil je ful kasko osigurani Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Za nezgodu si kriv a ako nisi pio štetu plaća osiguranje. Ostalo za povrede treba vidjet ugovor jer ima različitih kombinacija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Glede krivnje, ja bih ipak bio malo oprezniji. Trebalo bi provesti prometno-tehničko vještačenje da se bude 100% siguran tko ili što je krivac nesreće. A ako nema krivnje, postoji mogućnost naknade štete pretrpljene na radu odnosno u vezi s radom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nadam se odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Naime puhnuo sam 0,00 na pola metra ispred mene je palo stablo preko cjele ceste,znaci na pola metra nisam mogao reagirati dalje znam da sam bio u nesvjesti na temelju cega bih mogao biti kriv???a sto je s vlasnikom koji svoju privatnu sumu pokraj prometnice neodrzava???mene je posao zvao,a posao interventnog vatrogasca zahtjeva spremnost i vremenske nepogode koje su bile neznace nista ja sam morao ici,po tuci,nevremenu i svim okolnostima koje su bile,vozilo je pod leasingom kasko je osigurano...prvi put se susrecem s ovom situacijom i iskreno neznam sto mi je ciniti i koja su moja prava Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nadam se odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Jos da napomenem niti jedan zracni jastuk se nio otvorio iako ih je 4 iako sam bio vezan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2014. Zapisnik o očevidu će reći da li je kriv Bog ili je vozač išao "standardno" neprilagođenom brzinom što policija običava napisat i sa svoje grbače su sve prebacili na sud.U svakom slučaju kasko bi trebao pokrit štetu i ozljede a osiguranje neka razmišlja može li vlasnika šume tražit nadoknadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.