Jump to content

Mogucnost daljne zalbe nakon rjesenja ulozene zalbe zbog prometnih prekrsaja


mario_dat

Preporučene objave

Jedan clan obitelji mi je zaustavljen radi prekoracene brzine ( 83 kmh ) navodno u naseljenom mjestu od strane policijskog sluzbenika na motociklu.

 

Navodno je on snimio laserom da je vozio 83 kmh iako je njemu blicalo 4-5 auta da je u blizini policija,no dobro.

 

Prvotno je kazna bila za prekoracenu brzinu ( 1000 kn,83 kmh od ogranicenja 50kmh ) i posto je usao u raspravu sa njime,trazio njegovu znacku i broj znacke kao i to da ga je zaustavio skoro nasred ceste,islo se do narednika njegove policijske postaje i mogao je uloziti zalbu na policijskoj sluzbenika,ali eto nije.

 

No,nakon tjedan-dva dolazi cestitka u vidu plave koverte gdje pise da je pretjecao na obiljezenom pjesackom prijelazu sto definitivno nije i 4000 kn kazne i 3 mjeseca bez vozacke B kategorije.

 

Naravno,u pocetku je bilo samo prekoracenje brzine,ali lijepi i posteni sluzbenik je natrpao pretjecanje na pjesackom prijelazu,naravno zalba je ulozena,nezaposlen,ne vodi se postupak protiv njega itd. i sad lijepo dolazi da zalba nije uvazena i da nema pravo daljne zalbe ?

 

Sto hocu pitati,moze li se ikojim nacinom dalje zaliti ? Jer ne znam kako od prekoracenja brzine se moze doci do takvih gluposti i natrpati jer eto sto je njega trazena njegova znacka pa se nasao uvrijeden ...

 

Molim bilo kakvu pomoc,sto i gdje raditi,kome se obratiti ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija