Jump to content

Pečačenje stana nakon ostavinske


Jethro

Preporučene objave

ostavinska je prošla uredno, sve je kako je i bilo, no druga (od dvije) strane tvrdi kako je uskraćena za način korištenja nasljeđenog stana (suposjed) u kojem nije stanovala, no ja jesam. istovremeno ga je napunila svojim stvarima iz podruma koji isključivo ona koristi i koji je u toj zgradi i naravno - stvari smrde i onemogućuju mene i malo dijete da normalno koristimo stan.

nadalje, ne plaća struju. grije kraj otvorenih prozora, računi stižu na pokojnog roditelja i ja ih plaćam da mi ne dođu ovrhe.

hoće da se stan proda (a prije toga pečati), jer ja onemogućujem legalizaciju njenog posjeda podruma i time bih izgubio pravni interes.

mogu li se neslagati sa pečačenjem, jer u stanu živimo dijete i ja te da li moram trpiti smeće po cijelom stanu?

osoba je imala ključ, ali stan nije koristila do ostavine, kada je tražila da joj plaćam najam. nisam joj sporio posjed pa je odustala od najma. podrum (ogromni poslovni prostor) koristi već 20 godina, samostalno, iako sam imao ključeve. no od prije mjesec dana mi je rekla da je promijenila bravu, a to je razlog zašto joj osporavam legalizaiju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija