Jump to content

naplata štete za ozljede zadobivene u nezgodi


klisko

Preporučene objave

Prilikom nezgode zadobio sam teške ozlijede. Osiguranje mi je po primljenoj dokumentaciji priznalo samo dio ozljeda po tablici invalidnosti a dio odbacilo, konkretno one ozljede koje nisu ustanovljene odmah po primitku na hitnom prijemu. Navedene ozljede su otkrivene tek nakon par dana boravka u bolnici. Također mi nije priznalo niti sva oštećenja na tijelu koja su nastala kao komplikacije poslije nezgode tj. opreacije. Na prvi prigovor su djelomično priznali neke stavke a druge odbacili. U uvjetima osiguranja ne mogu naći da li oštećenja na tijelu nastala kao komplikacija nakon nezgode također podliježu stupnju invalidnosti iako nisu direktno uzrokovana nezgodom već indirektno, te kako postupiti za osporavane točke invalidnosti koje su utvrđene naknadno u bolnici a ne prilikom hitnog prijema.Molim stručan odgovor. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Klasično postupanje OK. Uvijek priznaju za njih nespornu štetu, a glede ostatka spremni su parničiti se do iznemoglosti. Morat ćete podnijeti tužbu, i u parnici koja će se voditi, ključno će vam biti tzv. sudsko-medicinsko vještačenje obavljeno po vještaku medicinske struke, koji će uzeti u obzir sve ozljede koje ste pretrpjeli u vezi sa nesrećom, kao i komplikacije koje ste imali, i sukladno njegovu nalazu i mišljenju, biti će donesena i presuda.

 

Svakako angažirajte odvjetnika, po mogućnosti onog koji se bavi većinom odštetama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija