Jump to content

Pitanje u svezi računa


Freak

Preporučene objave

Situacija je ovakva. Naručio sam računalo i ostavio 15.000kn casha kako je trgovac rekao da sve skupa košta. Računalo mi je dostavljeno doma i svu robu sam dobio međutim naknadno kod ispostave računa na @mail mi dolazi poruka da se on zeznuo za 800 kn i da bi mu morao dati još 800kn. Sada me zanima ja nisam dobio račun, a trenutno mu tih 800kn ne mogu dati jer sam se istrošio do max. Šta da učinim u takvoj situaciji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sama cinjenica da imate njegov i-mejl u kojem on priznaje daje to njegova greska,vas oslobadja neke sumnje da niste platili dogovorenu cijenu. Neka vam ispostavi racunna dogovoreni iznos,a sebi,ako je greska,neka tu razliku oduzme od svoje marze, to je nekih 6% od vrijednosti robe. Mozda je to njegov ,,,,sistem,,,rada,,app, a tko ce potvrditi dabiste vi to i kupili davam je u startu rekao ,,,,,pravu cijenu,,,,?

Drzite se i-mejl poruke u kojoj pise daje to NJEGOVA GRESKA, a tko grijesi,taj i snosi posljedice,,kako bi to izggledalo da je obratno ?! Poz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija